Bitdefender 2008 güvenlik yazılımları Türkçe

Bitdefender bilgisayar güvenliği üzerine yıllarını vermiş bir şirkettir.2-3 yıldır çıkardığı programları takip ediyorum ve çok beğeniyorum.Özellikle bu yıl wareze karşı verdiği bir direnç söz konusu.Serialleri ve crackleri zor yapılıyor.Neyse benim bahsetmek istediğim konu Bitdefender şirketinin programlarında çok dil seçeneği sunmasıdır.Bu dillerden biriside tabiki Türkçe dir.Yeni sürüm yayınlandıktan 1 kaç ay sonra Türkçe sürümünü sitelerinden bulmanız mümkün.Gerçi 2008 versiyonu programlarında Türkçe dil desteği biraz geç geldi amabuna deydi diyebilirim.
Türkçe Trial Download Adresleri
Bitdefender Antivirüs 2008 32Bit - 64Bit
Bitdefender İnternet Security 2008 32Bit - 64Bit
Bitdefender Total Security 2008 32Bit - 64Bit
Tabiki 64bit işletim sistemini tercih eden kullanıcılar içinde iyi bir seçenektir.Çünkü bir çok antivirüs programları 64bit desteği vermezler.Programların diğer dillerdeki download adreslerini http://download.bitdefender.com adresinden takip edebiirsiniz.
Bitdefender da ücretsiz antivirüs programı kullanmak isteyenleri düşünüp Bitdefender Free Antivirüs v10 programını çıkarmış.Ücretsiz versiyonunda Türkçe dil desteği yoktur.3 dil seçeneği vardır.Ben ingilizce olanının linkini verdim.

Yorumlar
Henüz yorum yapılmamış.
Yorum Yazın
компютри втора употреба